Er is een nieuwe ster aan het comic-firmament en deze keer schijnt die meteen fel. TKO is een stripuitgever die het ‘helemaal anders gaat doen’. Of in ieder geval: ze gooien het bekende uitgeefidee over een andere boeg. Eerlijk is eerlijk: het klinkt goed, en oogt vooralsnog prima. TKO geeft in één keer complete comicseries uit, zodat je niet meer hoeft te wachten op het volgende issue, en dat daarna, et cetera. De vergelijking met Netflix voor strips wordt al overal geroepen, en daar heeft het inderdaad veel weg van.
Nog mooier: op de website van TKO kun je grasduinen in het aanbod en van alle reeksen het eerste deel gratis lezen. Zo weet je zeker dat je goed zit. In het geval van Sara, de nieuwe comic van Garth Ennis en Steve Epting, is het eerste deel alvast veelbelovend.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here